Cavemanrun 2020 verplaatst

Cavemanrun 2020 verplaatst

  • Datum: 22 april 2020

Stoere en Lieve Cavemanrunners,

Wat stonden wij te springen om dit jaar weer een te gekke Cavemanrun Valkenburg voor jullie neer te zetten! Er waren toffe nieuwe obstakels bedacht, de ticketverkoop ging als een speer en ook het parcours zou weer vol verrassingen zitten!

Helaas heeft het COVID-19 (corona)-virus de hele wereld in zijn greep en dit merkt iedereen! 

Hoewel wij natuurlijk niets liever zouden willen dan jullie met open armen ontvangen op 4 juli zijn wij genoodzaakt de Cavemanrun Valkenburg 2020 af te lassen. Veiligheid staat zoals altijd voorop. Voor zowel deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers, leveranciers en crewmembers en in dit geval voor iedereen in Nederland Want alleen samen krijgen we Corona klein.

De nieuwe datum hopen wij zo spoedig mogelijk te kunnen communiceren.

Wat gebeurt er met mijn ticket? Als organisatie worden ook wij hard getroffen door de huidige situatie, en we hopen dat jullie net als ons onwijs gemotiveerd zijn om er volgend jaar een nog vettere Cavemanrun van te maken en dat jullie ook volgend jaar gewoon van de partij zijn. Daarmee steunen jullie ons ook. Je ticket blijft gewoon geldig en wordt automatisch omgezet voor de volgende editie. Je afstand en startserie blijven ook hetzelfde. Dit geldt voor zowel individuele als bedrijventeam inschrijvingen.

Kun je écht niet deelnemen tijdens de nieuwe editie?

Dan bieden wij je de mogelijkheid om je ticket te annuleren en hiermee je geld terug te vragen. Aangezien de nieuwe datum nog niet vast staat kun je pas vanaf het moment dat de nieuwe datum bekend is eventueel je ticket annuleren.

Heb je vragen? Stuur ons dan een berichtje via info@cavemanrun.nl. of kijk op onze website.

Stay safe, stay strong(er) en let op elkaar!