Géén Cavemanrun Ice Edition

Géén Cavemanrun Ice Edition

  • Datum: 16 augustus 2019

Beste Ice-Cavemanrunners,Met pijn in ons hart moeten we jullie helaas mededelen dat er dit jaar géén Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf op 14 september zal plaats vinden. Door diverse omstandigheden kunnen we dit jaar het evenement niet neerzetten zoals jullie van ons gewend zijn.Iedereen die al een ticket heeft gekocht heeft inmiddels een mail van ons gekregen omtrent de terugbetaling. (mocht dit niet zo zijn, meld je dan even via info@cavemanrun.nl).Uiteraard staat de Cavemanrun Valkenburg & Landgraaf volgend jaar weer gewoon op de planning en hopen jullie daar dan ook te mogen begroeten.

Mochten er nog vragen zijn horen we het uiteraard graag van jullie,
Met vriendelijke groet,
Team Cavemanrun
info@cavemanrun.nl

Beste Ice-Cavemanrunners,

Met pijn in ons hart moeten we jullie helaas mededelen dat er dit jaar géén Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf op 14 september zal plaats vinden. Door diverse omstandigheden kunnen we dit jaar het evenement niet neerzetten zoals jullie van ons gewend zijn.

Iedereen die al een ticket heeft gekocht heeft inmiddels een mail van ons gekregen omtrent de terugbetaling. (mocht dit niet zo zijn, meld je dan even via info@cavemanrun.nl).

Uiteraard staat de Cavemanrun Valkenburg & Landgraaf volgend jaar weer gewoon op de planning en hopen jullie daar dan ook te mogen begroeten.

Mochten er nog vragen zijn horen we het uiteraard graag van jullie,

Met vriendelijke groet,

Team Cavemanrun

info@cavemanrun.nl