Routz verlengt samenwerking met Cavemanrun

Routz verlengt samenwerking met Cavemanrun

  • Datum: 28 maart 2019

Sinds 2018 is er een mooie samenwerking tussen Routz en de Cavemanrun. Dit resulteerde vorig jaar in een te gek obstakel; de Routz glijbaan. Ook dit jaar is de samenwerking weer een feit. Routz, een mooi bedrijf met heel veel fanatieke personeelsleden die zelf ook meedoen aan de Cavemanrun. Meer informatie over wat Routz doet en wellicht voor jou kan betekenen?

Over Routz
Routz is dé kennis autoriteit op het gebied van ICT netwerk-infrastructuur technologie. Met een team van ruim 175 specialisten zijn we in staat om elke vraag op ICT netwerkgebied te beantwoorden. Of het nou gaat om technische engineering, consultancy, lead engineering of technische business consultancy, we lossen het op. Altijd.
We zijn gedreven, op het fanatieke af. We vinden dan ook niets leukers dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken. En we zijn no-nonsense. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat wij de expertise bieden waarmee onze opdrachtgevers hun businessdoelstellingen kunnen realiseren.
 
Op zoek naar de ultieme uitdaging binnen het vakgebied?
 
We nemen jaarlijks meerdere nieuwe collega’s aan en toch staan er geen vacatures op de site. Graag draaien wij het om en beginnen bij jouw ambities en talenten.
 
Wij zien namelijk bij onze Routzers dat geen engineer hetzelfde is. Iedere engineer heeft zijn eigen specialisme, zijn eigen ontwikkelplannen en zijn eigen carrièredoelen. Ook jij hebt waarschijnlijk plannen en doelen, zoals bijvoorbeeld een expert niveau certificering.
En als dit past bij Routz bieden wij je graag de omgeving met opleidingen, uitdagende projecten en collega’s aan waarin jij je ambities kunt waar maken.
 
Onze Academy
 In ons vakgebied weet je één ding zeker; je moet jezelf blijven ontwikkelen. De techniek staat immers geen seconde stil. Onze professionals ontwikkelen zichzelf dan ook continu. Op het gebied van kennis, ervaring en vaardigheden.
 
Het fundament onder deze continue ontwikkeling en onze status van kennisautoriteit, is het Routz Professional Development Platform. Dit platform bestaat uit de Routz Academy en de Routz Development Roadmap. Zo houden we onze organisatie én die van onze klanten toekomstbestendig.
 
Let’s connect!
 
Wil je meer weten over Routz? Bel Daniel Claus, accountmanager Routz: +31 (0)6 27297692 of mail daniel.claus@routz.nl
 
Routz  - Exceeding Network Ambitions