Cavemanrun Valkenburg UITVERKOCHT

Cavemanrun Valkenburg UITVERKOCHT

  • Datum: 2 mei 2017

De Cavemanrun editie Valkenburg op 24 juni 2017 is helemaal UITVERKOCHT. Wil je toch een keer de Cavemanrun meemaken? Doe dan mee op 16 september in Landgraaf; een compleet nieuwe editie op een unieke en spectaculaire locatie!

Helaas; er zijn geen tickets meer te krijgen voor de Cavemanrun in Valkenburg op 24 juni 2017. Het is volledig UITVERKOCHT. Wil je toch het evenement meemaken? Kom gerust alle deelnemers aanmoedigen; het terrein is gratis voor publiek toegankelijk.

Daarnaast is er ook dit jaar in September een Cavemanrun op een geheel nieuwe locatie, namelijk in Landgraaf. De inschrijvingen zijn hiervoor nu geopend. De Cavemanrun in Landgraaf kent ook 4 verschillende afstanden: 6-9-12 en 18KM. Het parcours is gesitueerd rondom de Wilhelminaberg, de start is bij Snowworld Landgraaf waar de deelnemers door de sneeuw moeten! Het parcours volgt zijn weg richting Megaland (bekend van Pinkpop) en duikt vervolgens Mondo Verde in, waarbij de diverse wereldtuinen en bijbehorende dieren een unieke decor creëren. Vervolgens zullen de deelnemers de prachtige bosgebieden rondom Strijthagen en Overste Hof aandoen waarna ze uitkomen aan de voet van de Wilhelminaberg en de langste trap van Nederland. Natuurlijk zorgen we voor de gaafste obstakels en de nodige modderbaden.