Cavemanrun Valkenburg

De Cauberg, de grotten en het heuvellandschap is voor de zesde keer het decor in Valkenburg.

Het is bijna zo ver! Ben jij er klaar voor?

Wanneer je individueel bent ingeschreven heb je een e-ticket ontvangen.Wanneer je deze niet hebt gekregen neem je contact op met Paylogic: https://customerservice.paylogic.com/hc/nl. (LET OP: je moet ook je ticket gepersonaliseerd hebben).Je e-ticket wordt gescand na vertoon van je legitimatiebewijs (of een kopie hiervan).

Wanneer je via een bedrijventeam bent ingeschreven ontvangt degene die jouw team heeft aangemaakt een envelop met alle startbewijzen!

Bij het ophalen van je startnummer op zaterdag 22 juni krijg je een polsbandje voor deelname en een kaartje voor het ophalen van je T-shirt.
Het dragen van het polsbandje is verplicht; zonder polsbandje kun je niet deelnemen. Per afstand geld een ander kleur bandje.
Bij de garderobe ontvang je ook nog een polsbandje wanneer je je tas inlevert. Alleen gesloten tassen worden aangenomen; we zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte spullen.

Faciliteiten
Wij adviseren onze deelnemers ongeveer 60 min. voor starttijd aanwezig te zijn. Dit in verband met parkeren, ophalen van je startnummer, rustig omkleden en een goede warming-up. Alle faciliteiten zijn geopend vanaf 09:00 uur.

Adres Start- en Finishlocatie:
Plenkertstraat 50
6301 GM
Valkenburg a/d Geul

Parkeren tijdens de Cavemanrun
Let op: op dit adres kan NIET worden geparkeerd.
Parkeerplaatsen zijn vanaf de autosnelweg aangegeven. Volg dus de borden!
Er zijn alleen parkeermogelijkheden op de reguliere parkeerplaatsen van de gemeente Valkenburg. Wildparkeren wordt beboet!
Probeer zoveel mogelijk te carpoolen of met het OV te komen.
Station Valkenburg is op 10 minuten lopen vanaf de start/finish area.

Bekijk hier de plattegrond waar je het beste kunt parkeren.

In het horeca-dorp bij de start/finish-area staan foodtrucks waar je allerlei heerlijks kunt eten of een lekkere koele Desperados kunt scoren.
Toeschouwers zijn ook welkom; zij kunnen gratis het gehele evenemententerrein bezoeken en jouw inspanningen komen bewonderen!


  
LET OP! De Cavemanrun is GEEN wedstrijd, het gaat erom dat iedereen een te gekke dag beleeft! Let op elkaar en steun andere deelnemers waar nodig. Neem geen onnodige risico’s, volg ten alle tijden de instructies van de organisatie op. De organisatie en marshalls kunnen ten alle tijden deelnemers die zich niet aan de regels houden uitsluiten van deelname.Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke dag heeft.
Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en vergeet jullie berenvelletje niet!


Tientallen obstakels moeten worden overwonnen om de finish te bereiken waarbij kracht, modder, water en uithoudingsvermogen centraal staan.


Dit jaar kun je kiezen uit 4 afstanden: 6 KM / 9 KM / 12 KM / 18 KM


Extra zwaar wordt het parcours door de enorme hoogteverschillen en de passage door de mergelgrotten.
Een fysieke en mentale beproeving die kracht, conditie, doorzettingsvermogen, teamspirit én een grote knipoog vergt, met enthousiast publiek, opzwepende muziek en een fantastisch feest aan de finish.


--> Heb je een kortingscode ontvangen?  Schrijf je dan via deze link in!


Media
Bekijk alle foto's en video's

Uitleg over de Cavemanrun

De Cavemanrun is een obstacle run waarbij tientallen obstakels moeten worden overwonnen om de finish te bereiken waarbij kracht, modder, water en uithoudingsvermogen centraal staan.

Dit jaar kun je kiezen bij beide editie kiezen 4 afstanden:

Cavemanrun Valkenburg:           Cavemanrun Ice Edition Landgraaf

  • 6 km                                                             - 7 km  
  • 9 km                                                             - 10 km
  • 12 km                                                           - 14 km
  • 18 km                                                           - 20 km

Extra zwaar wordt het parcours door de enorme hoogteverschillen en de passage door unieke gebieden.

Een fysieke en mentale beproeving die kracht, conditie, doorzettingsvermogen, teamspirit én een grote knipoog vergt, met enthousiast publiek, opzwepende muziek en een fantastisch feest aan de finish.